Onze troeven als makelaar

Elke dag maken wij het verschil door met ondernemers mee te denken over hun bedrijfsvastgoed. Onze expertise helpt hen bij het commercialiseren van hun vastgoed, maar ook bij hun zoektocht naar nieuwe locaties en investeringen. We onderscheiden ons en creëren meerwaarde door onze kennis van de lokale vastgoedmarkt, onze efficiënte en moderne manier van werken, gecombineerd met jarenlange ervaring.

Snelle service
Wij zoeken voor u
Het team

Modern en efficiënt

Tijd is niet te koop, dus tijdverlies is duur. Daarom staan wij vanaf het eerste tot het laatste contact voor een snelle en efficiënte opvolging van uw dossier rond uw bedrijfsvastgoed. Of het nu om een waardebepaling, een bezichtiging of een gesprek gaat, wij garanderen een antwoord binnen 1 en een afspraak binnen 3 werkdagen.

De gouden driehoek voor bedrijfsvastgoed

Onze werkregio beslaat de zogenaamde “gouden driekhoek” tussen Antwerpen, Gent en Brussel voor bedrijfsvastgoed. Deze driehoek is een logistieke hotspot die door de nabijheid van enkele grote water- en snelwegen zowel nationale als internationale ondernemingen aantrekt. Ons kantoor is gelegen langsheen de N16 te Temse, vlakbij de E17 en is vlot bereikbaar vanuit zowel Antwerpen, Gent als Brussel.

Een marketingstrategie op maat van uw vastgoed

In een wereld die constant evolueert kiezen wij ervoor om mee te evolueren. Wij combineren de traditionele makelaardij met een moderne, technologische aanpak gebaseerd op digitalisering. Zo is onze eigen marketingdienst mee met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van marketing en communicatie. Er wordt voor elk dossier een marketingstrategie uitgedacht om de geschikte doelgroep te bereiken en zo snel en efficiënt mogelijk het gewenste resultaat te behalen. Voor grotere projecten kunnen wij ook instaan voor de volledige commercialisatie. Dit kan gaan van reclamecampagnes op on- en offline media tot de ontwikkeling van een eigen website en drukwerk. Zo kunnen projectontwikkelaars en investeerders zich richten op hun corebusiness en de volledige marketing en verkoop van hun projecten uitbesteden aan 1 partner.

Een uitgebreid netwerk

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw onderneming? Of wenst u uit te breiden? Laat ons weten wat u net zoekt en wij zoeken voor u! Vanwege onze sterke lokale verankering en ons uitgebreid netwerk in de regio Sint-Niklaas – Temse – Puurs – Bornem blijven wij steeds op de hoogte van het vastgoedaanbod. Zelfs nog voor panden op de markt worden gebracht!

Over ons

Al onze medewerkers genoten een hogere opleiding in vastgoed of finance en zijn erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Zij kunnen een jarenlange ervaring in de vastgoedsector voorleggen en scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van vastgoed en fiscaliteit. Zo zorgen wij voor een professionele service met een optimaal resultaat.

Specialisaties

Onze achtergrond in het bedrijfsleven maakt dat we in de loop der jaren expertise hebben opgebouwd op vlak van bedrijfsgebouwen, logistieke centra en kantoren. Onze focus ligt dus vooral op dit soort vastgoed in de ruime regio Sint-Niklaas – Temse – Puurs – Bornem.

Onze geschiedenis als vastgoedmakelaar

Remico (Real Estate Management & Investment Company) werd in de jaren 90 opgericht door Louis Van Goethem. Als één van de eerste makelaars in bedrijfsvastgoed groeide het kantoor uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen en bemiddelde het bij talrijke transacties van lokale en nationale ondernemingen.
Vandaag bemiddelt Remico jaarlijks bij tientallen transacties, beheert het een vastgoed portefeuille van +100.000 m² magazijnen en +10.000 m² kantoren en mag het verschillende (inter)nationale ondernemingen tot zijn huurders rekenen.

Wij brengen uw pand op de markt.

Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.