Uw vastgoed verkopen of verhuren

Een vlotte verkoop begint bij een goede waardebepaling. Wij geven onze visie over de waarde van uw onroerend goed in het huidig economisch klimaat en geven tips om het aantrekkelijker te maken op de vastgoedmarkt. Verder zorgen we voor de volledige dossiersamenstelling en stippelen we een marketingstrategie uit. We verzorgen de volledige publiciteit en communicatie en sluiten succesvolle onderhandelingen af met een sluitende overeenkomst.

Waardebepalingen

De waarde van onroerend goed weten is voor ondernemingen niet alleen van belang bij transacties maar ook bij interne waarderingen of investeringsanalyses. Op basis van onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt geven wij onze visie over de waarde van uw onroerend goed in het huidig economisch klimaat. Onze waardebepalingen zijn goed onderbouwd en geven u een duidelijk beeld van de waarde van uw onroerend goed.

Invest

Wilt u uw onroerend goed omzetten in valuta zonder het gebruik ervan op te geven? Dan is “Sale & Lease Back” een interessante optie. U zet uw onroerend kapitaal om in roerend kapitaal om toekomstige projecten te financieren of uw bedrijfsbalans te optimaliseren terwijl u gewoon gebruik kan blijven maken van uw onroerend goed. Wij zijn steeds op zoek naar dergelijke opportuniteiten in de regio Temse – Bornem – Puurs en garanderen een snelle en discrete afhandeling. Wij beheren een vastgoedportefeuille van + 100.000 m² magazijn en + 10.000 m² kantoren en mogen verschillende (inter)nationale ondernemingen tot onze huurders rekenen.

Advies

Wij ondersteunen ondernemingen met advies over onroerend goed in de breedste zin en denken mee over de optimalisatie van hun vastgoedbeleid. Zowel huurder als eigenaar heeft baat bij een doordachte vastgoedstrategie om in te spelen op de snelle veranderingen van het huidig economisch landschap. Wij staan hen bij met advies dat van praktisch nut is.

Wij brengen uw pand op de markt.

Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.